Onze partners

Accountancybeurs.nl heeft een goede samenwerking met de landelijke ledenorganisatie NOAB. Deze organisatie ondersteunt dit initiatief omdat het voor de leden een laagdrempelige manier is om hun verkoop wensen kenbaar te maken aan de markt partijen. De leden zijn hierdoor in staat om hun verkoop opbrengst te optimaliseren. De leden van deze koepelorganisatie profiteren van een 10% korting regeling op de credits tarieven


NOAB is dé brancheorganisatie voor administratiekantoren en belastingadviseurs die zich richten op het MKB. Bij NOAB zijn ongeveer 1000 kantoren aangesloten - en dat aantal groeit nog steeds. NOAB zet zich op verschillende manieren in om de belangen van haar leden binnen en buiten de sector te behartigen.

Zie ook de voordelen van het NOAB lidmaatschap: www.noab.nl/5-redenen-om-noab-lid-te-worden
Wilt u ook partner worden neem dan contact met ons op via info@accountancybeurs.nl

ConnAcct.nl 

ConnAcct

Dit kantoor richt zich volledig op het bemiddelen bij en begeleiden van aankoop, verkoop en fusie van kantoren in de accountancybranche.

Joop Barelds AA RB, Stephan Burg AA en Mr. Roel Mariën zijn ervaren overnameadviseurs en hebben ieder een groot netwerk binnen de accountancybranche. ConnAcct.nl maakt daarbij voor haar opdrachtgevers strategisch gebruik van accountancybeurs.nl, de marktplaats in de accountancybranche”

http://bit.ly/2e2BPfQ

bg-1